skip to Main Content
+31 (0)546 644 411 info@hofmanstaalbouw.nl

Van klein tot grote staalbouw projecten

Wij produceren staalconstructies, trappen, balustraden voor de utiliteitsbouw, hallenbouw en woningbouw.

Van een kleinschalig eenvoudig bouwwerk tot grote complexe projecten. Elke opdracht wordt door ons met dezelfde professionaliteit en betrokkenheid behandeld. Dankzij de doordachte engineering is bovendien veel winst te boeken bij werkvoorbereiding en productie.

productie_banner

Productie

De staalconstructies worden in onze eigen moderne fabriek in Vroomshoop geproduceerd.

Door ons efficiënte bedrijfsproces, goed opgeleid personeel en een modern computergestuurd machinepark kunnen wij flexibel inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers. Dit samenspel staat garant voor een duurzaam product met een hoge eindkwaliteit.

Conserveren

Wij hebben verschillende mogelijkheden om het staal te conserveren. Daarvoor werken we samen met vaste partners. Wij kunnen de staalconstructie voorzien van een natlak of poedercoatsysteem. Ook kunnen wij de staalconstructie brandwerend coaten, thermisch verzinken, schooperen of thermisch verzinken en poedercoaten.

diensten-conserveren
monteren

Monteren

Na de productie wordt het staal naar de bouwplaats vervoerd. Wij beschikken over een aantal eigen trailers en indien nodig verzorgen wij het uitzonderlijk vervoer inclusief alle benodigde vergunningen.
Na het doornemen van het veiligheids en montageplan zullen onze VCA gecertificeerde monteurs de staalconstructie of trappen en balustraden op de bouwplaats monteren. Ook in dit stadium is nog steeds dezelfde projectleider het aanspreekpunt voor de opdrachtgever.

Dak & wandbeplating

Hofman Staalbouw levert en monteert samen met de zusterbedrijven Falk bouwsystemen, Hardeman van Harten en Hardeman Isolatie stalen dak- en wandbeplating voor diverse uiteenlopende projecten. Of het nu gaat om een kleine loods of een groot distributiecentrum, wij zijn gespecialiseerd in beide. Ook op dit vlak laten we graag zien dat we een betrouwbare totaalleverancier zijn.

beton-wanden-monteren_banner

Betonvloeren / wanden monteren

Samenwerken gaat bij Hofman staalbouw ver.
Hofman staalbouw denkt als partner graag mee in de hedendaagse ontwikkeling van de bouwsystemen. Om de montage efficienter te laten verlopen en kortere bouwtijden te genereren monteert Hofman staalbouw tijdens de montage van de staalconstructie met grote regelmaat de betonvloeren en betonwanden voor de opdrachtgever. Zelfs het leveren van betonvloeren en/of wanden behoort tot de mogelijkheden in samenwerking met ons zusterbedrijven Bisoton te Ede en Bisofloor te Zeewolde.
Ook stalen kolommen vullen met beton is voor Hofman staalbouw geen enkel probleem.

Trappen en balustraden

Als totaalleverancier ontwerpt, levert en monteert Hofman staalbouw trappen en balustraden in alle mogelijke afmetingen en uitvoeringen voor de utiliteitsbouw en de industrie.
Wij gebruiken Staal, RVS, Aluminium als basis voor onze producten. Voor de treden en paneelvullingen van de trappen en balustraden worden hout, steen, glas en ook staal toegepast.

trappen-en-hekwerken_banner