Leveringsomvang Hofman Staalbouw in opdracht van J.P. van Eesteren:

In opdracht van J.P. van Eesteren gaan wij als  “Hofman Staalbouw” samen het nieuwe kantoor voor de Triodos Bank bouwen.

Met het gebouw wordt naar een BREEAM Outstanding duurzaamheidscertificaat gestreefd, de hoogst haalbare duurzaamheidsscore voor gebouwen.

Het nieuwbouwproject heeft een bruto vloeroppervlak van ca. 12.500 m2, verdeeld over drie torens (2, 3 en 5 verdiepingen) die door middel van vloeren op de begane grond en eerste verdieping met elkaar verbonden zijn.

Onder het gebouw wordt een kelder gerealiseerd waarin technische en facilitaire ruimtes komen.

Het gebouw is op integrale schaal in Revit 3D ontworpen, dat daarmee als belangrijke en op de toekomst gerichte tool in het bouwproces dient.

Daarnaast komt er een zeer bijzonder parkeerplaatsoverkapping. Deze overdekte parkeerplaats heeft een bestemming van 400 auto’s.

Samenwerking:

Het project bestaat uit zeer specifieke en complexe hout – staal aansluitingen. Onze opdrachtgever heeft daarom gezocht naar partners die vaker met elkaar samenwerken, die elkaar goed begrijpen en waar nodig elkaar kunnen versterken.

Hofman Staalbouw werkt regelmatig samen met Derix houtbouw en hebben samen diverse complexe projecten gerealiseerd.

Deze nieuwe ontwikkeling met een gezamenlijke verantwoordelijkheid geeft meer dan voldoende uitdaging als partners bij dit prachtige project.